17.10.2009 Рок-січ. Ужгород. 18 жовтня.
18 жовтня у м.Ужгород Марія Бурмака виступить у рамках фестивалю "Рок-Січ", ініціатором і натхненником є Олег Скрипка. Побачимось в Ужгороді!
 

08.10.2009 Саундтреки....
До розділу "Музика" додалися "Саундтреки". Слухайте, качайте.. Пишіть... Мені треба зараз flashbacks of a fool...
 

06.07.2009 Не пройшло і року
Так сталось, що остання новина сайту датована минулорічним літом. І нема нам виправдання:)
Причини? Ну ось, наприклад, минулого літа виникло бажання створити власну творчу майстерню—репетиційну базу. А це--пошук підходящого приміщення, ремонт, закупівля аппаратури. Звісно, на реалізацію цієї ідеї пішло багато енергіі, нервів і грошей. Але тепер можу творити, писати, проводити репетиціі ледь не цілодобово! ( Фото з місця дислокаціі викладемо найближчим часом, музикантів запрошую в гості).
Поїздки, концерти, репетиціі. Треба сказати, що останнім часом намітилась цікава тенденція. Кількість акустичних виступів цього року переважила гучні перфоменси на відкритих майданчиках. Акустичні гітари, бас, перкусіі, рояль, ліричні пісні...Напевно це саме те, чого душа просить саме зараз!
Цікавим і важливим досвідом для мене була участь у концертах до Дня визволення Києва восени і до 9 травня. Спеціально для цих виступів були записані пісні «Темная ночь» и «Давай закурим» з репертуару Клавдіі Шульженко. Трохи пізніше ми викладемо тут ці пісні для прослуховування. А я напишу, як ми записували пісні і чому це було зроблено. А від вас чекатиму думок з цього приводу в гостьовій книзі.
Окрім того, минулого року я була членом жюрі конкурсу БіБіСі на найкращу українську книжку 2008( дуже багато прочитала цікавого і є чим поділитись. А на “Країні мрій» за запрошенням Олега Скрипки читала казочки дітям на «Дитячій галявині».

Ну і всім новинам новина! 22-го січня цього року мені було присвоєне почесне звання «НАРОДНА АРТИСТКА УКРАЇНИ».

Що іще? Просто жила.Переживала, заспокоювалась, святкувала свята і ховалась від дощів. Втрачала друзів. Хтось пішов назавжди.І це дуже дуже боляче.
Пишіть, дзвоніть, заходьте!
Я знову з вами!
Ваша М.Б.
p.s. Написала багато нових пісень. Почали працювати над ними. Першу записуватиму буквально завтра. Скоро почуєте!
 

28.07.2008 Літо! Спека! :)

Привіт, привіт!!! Вибачте що мовчали! Літо!!! Літо, спека, відпочинок! J Так, ми як всі нормальні люди відпочиваємо J Марія нещодавно вже повернулася з Туреччини але відпустка продовжена.

Остатні новини:

Ми нарешті збудували та закінчили технічне обладнання зовсім новенької творчої лабораторії J Туди входить офіс та репетиційна база. Найближчим часом плануємо облаштувати міні студію.

 

15.04.2008

11 квітня Марія Бурмака та її група відвідали Косово, де відбувся концерт  для контингенту українських миротворчих сил. Не секрет, що миротворчі бригади інших країн не можуть похвалитися такою увагою своїх артистів, тому ця подія викликала неабиякий інтерес також серед контингенту Польщі, Румунії, США та інших держав.

Ми щиро раді, що наш приїзд став святом для миротворців різних країн. Цей концерт ми запам’ятаємо назавжди!

 

08.03.2008 РАДІО-ПРЕЗЕНТАЦІЯ НОВОГО АЛЬБОМУ
Шановні прихильники! Спеціальний подарунок!!!
Джем-Презентація альбому "Саундтреки"
09 березня
неділя
09:35-19:35

Слухайте!!!
 

29.02.2008 ПРИЙДІТЬ ТА ОТРИМАЙТЕ АВТОГРАФ
MOON RECORDS, Продюсерська Агенція «МІА» та концертна агенція «Діамант»
Запрошують Вас відвідати Автограф-сесію/Презентацію нового альбому Марії Бурмаки який має назву «САУНДТРЕКИ». Подія відбудеться 5 березня в магазині "Euro Star – Олімпійський"!!!
Чекаємо Вас за адресою: ТОЦ «Олімпійський», вул. Васильківська, 72, -1 поверх м-ну «Гігабайт».
Початок о 16-00
Ми дуже чекаємо на вас!!! :)
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



--------- news