13.04.2007 НОВА ПІСНЯ - НОВИЙ КЛІП
Привіт! Стартувала нова пісня "Попрощатись не зуміли"! Її вже можна почути на радіо "Джем" та "NRJ", з понеділка підключаться "Наше радіо" та решта.
Цікава історія виходить з іншими радіостанціями. Діджеї "Русского радио", за їх словами, слухали - не могли наслухатись, пісня дуже сподобалась, але що поробиш... "нєформат". "Хит Fm" попросили зачекати тижня три. Лише тоді вони зможуть послухати трек. Як кажуть, дуже велика кількість нових пісень, офіс радіостанції потонув у навалі нової музики. І, якщо це правда, то це, звісно, не може не радувати :) почекаємо :)))) Та все ж  підозрюємо, що вони просто чекають на новий кліп, як і всі ми :)
На зйомках кліпу Попрощатись не зуміли
А тепер - увага! Нове відео на пісню "Попрощатись не зуміли" вже відзнято!!!  Отже ось-ось!.. Але вже  зараз можна голосувати за цю пісню на http://www.livejournal.com/poll/?id=965714 Сміливо заходьте на сайт, слухайте і без вагань віддавайте свій голос!
 

04.03.2007 Ющенко назвав Марію Бурмаку Ольгою
Президент Віктор Ющенко підписав указ про нагородження орденом княгині Ольги III ступеня співачку Марію Бурмаку. !!!!!!!!
 

23.11.2006 Мария Бурмака вышла на связь
Стали  известны некоторые подробности пребывания  Марии Бурмаки  в Египте.
У группы были запланированы три концерта. Один концерт в Каире 18.11.06 и два в Хургаде 19.11.06. Последний концерт закончился 20.11.06 около  часа ночи. На 13.20 был намечен вылет коллектива в Украину.
   Утром М.Бурмака сообщила своему администратору о том, что за ней приехали знакомые, с которыми она хотела бы прогуляться по городу. Она попросила забрать ее вещи из отеля и обещала быть в аэропорту к началу регистрации.
 На регистрацию Мария не явилась, администратор группы позвонил в Киев продюсеру коллектива Виталию Пастуху и сообщил ему об этом. В 14.00 самолет вылетел в Киев.
   «Когда мне позвонил наш администратор, я подумал, что это глупая шутка. Встреча в аэропорту стоила мне очень дорого. С четверга на пятницу мы записали в студии новую песню Марии. Это просто песня-бомба, на которую планировали снимать клип.  22-25 мы должны были мастерить в студии новую песню. Но Мария не прилетела. Телефон молчал. Я не знал, что мне думать. По своим каналам мы занялись ее поиском. Подключили всех. Сегодня ночью  Мария позвонила. Ожидаем ее возвращения в ближайшие дни. Большое спасибо всем тем, кто оказался неравнодушным и предлагал свою помощь в поиске», -рассказал Виталий Пастух.
 

10.11.2006 НАШЕ РАДІО
У понеділок, 13 листопада, Марія Бурмака буде тримати іспит о 9-00 в ранковому шоу
на Нашому радіо. Слухайте та телефонуйте :)

.
 

09.11.2006 СВЯТКУЄМО ДЕНЬ СТУДЕНТА!

„Студентство- єдина сім’я!” 17 листопада прийди в Палац Культури КПІ о 18.30 та приєднайся до святкування міжнародного дня студента . С тобою разом будуть: Тартак, Марія Бурмака, Мандри, Бум бокс та Джай Бату!

Організатори свята: Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту, Головне управління у справах сім’ї та молоді КМДА, Український молодіжний центр.

Вхід по запрошеннях які можна отримати у студентських профкомах.

Отож, 17 листопада об 18.30 ПК КПІ. Якщо ти студент, то цей день для тебе!

 

09.11.2006 ЗАКОРДОННІ ГАСТРОЛІ
18 листопада Марія Бурмака та її команда залишать межі України та відправляться в теплий Єгипет. Поїздка передбачає три концерти, прес-конференції та невеличкий відпочинок. Але вже 20 листопада Марію та музикантів чекає продовження студійної роботи над новим альбомом.
 

22.06.2006 День молоді
25 червня 2006 року урочисте святкування Дня Молоді на майдані Незалежності. Початок о 19:00. Розважать молодь на майдані та запалять серця святковим настроєм гурти “Друга Ріка”, “Тартак”, “Нумер 482” та Марія Бурмака.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



--------- news